اشکالات مصرف غذایی ایرانیها

 

بهتر دانستیم که شما دوستان عزیز را از عیوب و مضرات استفاده بعضی خوراکی ها همراه با هم آشنا کنیم تا با ساده ترین راه ها از بسیاری از بیماری ها جلو گیر یو پیشگیری کنیم .

اشکالات مصرف غذایی ایرانیها

اشکالات غذایی ایرانیها

اقلام و غذاهای وارداتی:

اکثر اقلام و غذاهای وارداتی غرب مثل ماکارونی، چیپس، پفک، سوسیس، کالباس، همبر، کنسروها، سس مایونز، شکلات و بیسکویتها اکثراً یبوست زا و مضرند-

- ایستاده غذا خوردن:

این حالت و حتی نشستن پشت میز و روی صندلی و کفش به پا داشتن در حال غذا خوردن سودا زاست و خون را به شدت غلیظ می کند.

- سالاد الویه :

جزء غذاهای بسیار سرد است و بلغم زیاد دارد لذا باید با ادویه های گرم نظیر فلفل، آویشن و زیره مصرف شود.

به دلیل وجود مواد شیمیایی سرطان زا درسس مایونز بهتر است هنگام تهیه ی سالاد الویه از سس خانگی استفاده شود-

 

- تند تند غذا خوردن:

غذا باید به آرامی خورده شود و کاملاً جویده شود، تند غذا خوردن سبب ترشح ناقص آنزیمهای گوارشی شده که هضم غذا را مختل می کند- بر طبق فرمایش معصومین مدت زمانیکه سر سفره می مانیم جزء عمر حساب نمی شود-

- نگاه کردن به غذا:

بهتر است غذا مزه مزه شود و به آن نگاه شود- در هنگام غذا خوردن به کارهای دیگر همچون نگاه به تلویزیون- خواندن روزنامه و کارهای دیگر نپردازیم- حتی توصیه شده آب را مزه مزه کنیم. آب را در روز ایستاده و در با درست راست نشسته و در سه مرتبه بنوشیم.

 

- مصرف غلط ماست و اسفناج:

مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم مولد سنگ کلیه و مثانه است- در صورت استفاده ماست با اسفناج می توان با آن مصلح زعفران یا کردو استفاده کرد-

- خوردن قند با چای:

به جای قند می توان از خرما، مویز، توت استفاده کرد. کارهایی که در غذا خوردن مذموم است.

اشکالات غذایی ایرانیها

صحبت کردن در هنگام غذا خوردن-

خوردن بیش از یک وعده غذای پخته در شبانه روز-

انجام فعالیتهای سنگین بعد از غذا-

مشغول کردن ذهن به مسائل متفرقه-

غذا خوردن در هنگام ناراحتی و عصبانیت-

غذای داغ و با عجله خوردن-

نگاه کردن به صورت دیگران در موقع غذا خوردن-

بعد از گذاشتن نان منتظر چیزهای دیگر شدن- چون بزاق ترشح می شود و اخلاط فاسد تولید می شود- گذاشتن نان زیر ظرف غذا- بریدن نان با کارد- مصرف زیاد تخم مرغ- مصرف تخم مرغ و ماهی- مصرف همزمان سیر و پیاز- باعث کاهش نور چشم می شود- _ صفرا زیاد شده و تبدیل به سودا می شود)

مصرف ترب با ماست – مصرف پنیر با بادام- به دلیل فسفر زیاد در بادام از جذب کلسیم جلوگیری می کند- مصرف سرکه با عدس و ماش مصرف فرآورده های لبنی با گوشت که باعث امراض مزمنی-چون پیسی، جذام و ناراحتی های گوارشی می شود.

اشکالات غذایی ایرانیها

مصرف ماست با باقلا پلو- مصرف خربزه و عسل- خوردن انگور پس از کله پاچه باعث افزایش بلغم مغز نمی شود- خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی باعث کند ذهنی و فراموشی می شود-

خوردن غذا در حالت جنابت باعث امراضی چون پیسی می شود- بلافاصله بعد از غذا خوابیدن- مصرف سرکه با حلیم- آشامیدن آب بعد از غذاهای گوشتی- آب سرد در حالت ناشتا خوردن زیاد اشامیدن آب باعث ایجاد مسمومیت و ورم در اندامها می شود- آشامیدن آب بالافاصله بعد از غذا و بین غذا- آب سرد در حالت ناشتا خوردن باعث می شود آب بدون توقف به اعضای بدن برسد اگر سردی آن به قلب برسد به علت کاهش حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود- اگر به کبد برسد موجب بیماری استسقا ( آسیت )، آگر به مغز یپبسد سستی اعصاب، اگر سردی آن به آلات صوتی و تنفسی برسد باع اختلال در عملکرد این اعضاء می شود- امام رضا علیه السلام: آب سرد در ماههای بسیار گرم صفرا را کم می کند- پس ا میوه های آبدار مثل خربزه- هندوانه –انگور و ... بهتر است آب مصرف نشود- در زمان خواب و بلافاصله بعد از برخاستن از خواب و بعد از غذاهای شور و ترش و یا بهتر است آب مصرف نشود- زیرا دچار سوء هاضمه می شویم-

سرکه انگبین: سرکه با عرق نعنا 5 دقیقه بجوشد. طبع سرد( ا استکان عسل + سرکه + استکان عرق نعنا- طبع گرم: عسل + سرکه+ عرق نعنا )

 

تنظیم : مجله دلگرم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه